ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Lampa pentru cort Delphin LightBAR cu comanda

Lampa pentru cort Delphin LightBAR cu comanda

Stoc: Da
Cod: 101001607
128.00 Lei*pret cu TVA
128.00 Lei*pret cu TVA

Descriere

Lampa pentru cort Delphin LightBAR cu comanda
Delphin LightBAR este o lampă pentru cort foarte practică, datorită căreia întunericul nu vă va mai surprinde. Dispune de două culori, fiecare dintre ele are câteva niveluri de luminozitate. La prima apăsare se aprinde lumina albă cu luminozitate de 5%. La a doua apăsare se aprinde la 30% şi la a treia apăsare lumina albă luminează la 100%. La a patra apăsare lumina albă luminează intermitent, ceea ce veţi aprecia de exemplu la pescuitul pe suprafeţe mari de apă, când veţi fi capabil să definiţi clar, în ce loc de pe mal se găseşte tabăra dumneavoastră.

Dacă apăsaţi tasta de 5 ori culoarea se schimbă din albă în portocalie cu luminozitate de 50%. La a şasea apăsare culoarea portocalie luminează la 100%. Această culoare oferă mai multe avantaje eliminând prezența țânțarilor și a altor insecte, aspect care transformă această lampă într-un accesoriu extrem de folositor în nopțile petrecute pe malul apei. Numărul de apăsări este valabil pentru comanda manuală direct cu întrerupătorul de pe lampă. Dar subînţeleasă este şi telecomanda anexată care comandă independent lumina albă şi portocalie şi prin aceasta scurtează semnificativ perioada de reacţie pentru schimbarea luminii.

Pe lângă aceasta cu lampa primiţi şi încărcătorul şi două piese de prindere suspendabile şi telecomanda. Fixarea produsului este soluţionată elegant cu ajutorul magneţilor amplasaţi direct pe lampă şi cu o contra piesă metalică plată. Cu ajutorul acestor elemente este posibilă amplasarea LightBAR oriunde pe cort, sau pe un adăpost pescăresc şi aceasta va sta întotdeauna la locul său.

Parametri tehnici:
Dimensiuni: 203x39x38mm
Regimuri: 4 regimuri de iluminare cu lumină albă (5%-180h, 30%-26h, 100%-8h, pâlpăire-16h), 2 regimuri de lumină portocalie (50%-16h, 100%-8h)
Alimentare: Acumulator Li-Ion, 3.7V, 2000 mAh 
Capacitate luminoasă: 100 lm
Încărcare: USB (cu ajutorul cablului ataşat)
Durata încărcării: 4h

Caracteristici

Producator: Delphin
UM: BUC
Cantitate Colet: 1Recenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiRecent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙