Livrare si retur


Livrarile se vor face doar pe teritoriul Romaniei. Pentru livrari in afara tarii puteti primi o cotatie personalizata trimitand solicitarea Dumneavoastra la adresa de e-mail office@crfishing.ro.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului, in termen de 1 zi lucratoare de la expedierea comenzii pentru comenzile plasate pana la ora 16:00 si in termen de 2 zile lucratoare pentru comenzile plasate dupa ora 16:00.

Termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra in conditiile in care produsul se afla pe stoc. Pentru produsele care nu sunt pe stoc si sunt aduse la comanda termenul va fi comunicat individual pentru fiecare comanda in parte. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre un operator CRfishing.ro.

Coletul poate fi preluat la livrare de catre orice membru al familiei persoanei care a plasat comanda, cu conditia efectuarii platii.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 48 de ore de la primirea coletului.

Costuri transport gratuit: Comenzile care depasec valoarea de 300 Ron, beneficiati de transport gratuit.

Comenzile care nu depasesc valoarea de 300 Ron, se percepe o taxa de livrare in valoare de 25 Ron.

La costurile de transport prin GLS poate exista o taxa suplimentara, in functie de numarul de kilograme suplimentare si de kilometri suplimentari.
 

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙