Free cookie consent management tool by TermsFeed

Despre noi

Cr fishing - Articole de pescuit online
CR Fishing este un magazin online cu articole si accesorii de pescuit și outdoor, creat in 2017 din pasiune pentru pescuit si din dorinta de a oferi pescarilor o gama larga de echipamente specifice din care pot alege, de la branduri de renume.

Pe www.crfishing.ro vei gasi zeci de mii de articole de pescuit, de la carlige, lansete, mulinere, fire si plute, la accesorii de nadire, avertizoare, plumbi, nade, momeli si multe altele. Fie ca esti pasionat de pescuitul la crap, la feeder, stationar sau la rapitori (spinning), iti punem la dispozitie o gama larga de echipamente care sa iti fie un real folos in timpul sesiunilor de pescuit.

Pentru ca punem pret pe calitate, am selectionat cei mai buni producatori de articole si accesorii de pescuit, de la Sportex, Carp Zoom, Jaxon și Colmic, la Sedo, Horse Baits, Orient Rods, Kryston, Mivardi si multi altii.

Daca ai nevoie de sfaturi pentru a face achizitia potrivita, iti stam la dispozitie cu informatii si recomandari pentru a putea alege produsul de care ai nevoie, adaptat bugetului si cerintelor tale. In cazul in care vrei sa testezi anumite lansete pentru a sti sigur ca faci achizitia potrivita, poti comanda pentru testare dintr-o gama variata de lansete.

Daca oscilezi intre mai multe modele de produs si nu stii pe care sa o alegi, poti apela la comparatorul de produse de pe site. Astfel, iti va fi mai usor sa vizualizezi diferentele intre produse pentru a lua decizia finala mai rapid. Mai mult, dupa crearea unui cont pe site, poti adauga produsele preferate la Favorite, pentru a-ti fi mai usor atunci cand doresti sa le comanzi din nou.

Cumparand la noi, vei avea satisfactia si certitudinea unor produse de calitate si te vei putea bucura in voie de sesiunile tale de pescuit.

 
Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙