ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Alegerea cortului de pescuit pentru sezonul rece

25/11/2021
Alegerea cortului de pescuit pentru sezonul rece
Odata cu scaderea temperaturii, a-i putea fi tentat sa renunti la pasiunea ta si sa iti impachetezi undita pana primavara viitoare. Ceea ce multi pescari nu iau in calcul e faptul ca pescuitul pe timp de iarna poate sa fie la fel de grozav ca si in sezonul cald. Insa pentru a te bucura de aceasta experienta e nevoie sa te pregatesti corespunzator, iar un element important e sa alegi cortul potrivit.

Decizia de a achizitiona un cort pentru sesiunile de pescuit din sezonul rece se bazeaza pe mai multe criterii si e bine sa fi informat pentru a face alegerea potrivita.


Materialul


Materialul cortului este cel mai important element de luat in considerare atunci cand alegi un cort. Un material subtire nu e potrivit pentru locatiile unde vantul este puternic si nici pentru temperaturi foarte scazute. Tipul materialului pe care il alegi conteaza mai ales in sezonul rece, pentru ca in functie de acesta variaza si temperatura din interiorul cortului. Exteriorul cortului poate sa fie din urmatoarele materiale:
  • Bumbac
  • Polycoton
  • Poliester
  • Nailon
Un cort din poliester iti va oferi cel mai mare grad de confort in timpul partidelor de pescuit, deoarece mentine caldura in interiorul cortului si este rezistent la ploi si ninsori. In acelasi timp, acesta are o greutate redusa si o durata de viata indelungata fata de celelalte materiale.
 


Dimensiunea


Un alt element cheie in alegerea unui cort este dimensiunea acestuia. Trebuie sa iei in considerare daca preferi sa pescuiesti de unul singur sau alaturi de un grup. Daca preferi sa pescuiesti de unul singur iti recomandam sa optezi pentru un cort de doua persoane pentru a avea suficient loc de depozitare.

cort de pescuit pentru sezonul rece
Alte caracteristici ale cortului

Este important sa iei in considerare si alte caracteristici pe langa cele doua prezentate mai sus. In primul rand, e important sa stii care sunt acele caracteristici ale cortului de care o sa ai nevoie in timpul partidelor de pescuit. De asemenea, e important sa stii si care sunt locatiile unde urmeaza sa pescuiesti pentru a te adapta conditiilor din zona respectiva. Spre exemplu, te sfatuim sa alegi corturi care dispun de pardoseala din PVC astfel incat sa nu permita patrunderea apei in interior sau corturi care dispun de stresina astfel incat sa protejeze cortul de ploaie si vant. Avand in vedere materialul de polister al corturilor, cea mai buna alegere sunt corturile cu ferestre care ajuta la aerisire, dar si la inlaturarea condensului care se formeaza in interior.
 
Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa alegi cortul care se potriveste nevoilor tale, astfel incat tu sa iti continui pasiunea indiferent de vremea de afara. CrFishing iti ofera corturi de pescuit de calitate superioara, spatioase, usor de montat si potrivite pentru pescuitul in sezonul rece.


Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙