Free cookie consent management tool by TermsFeed
-10%
Cort Delphin YURTA NEO ClimaControl

Cort Delphin YURTA NEO ClimaControl

Stoc: La Comanda
Cod: 101000357
2040.00 Lei 1836.00   Lei *pret cu TVA
2040.00 Lei 1836.00   Lei *pret cu TVA
Plateste in rate
* Doar pentru lei
Optiuni disponibile
-20%
Invelis pentru cort Delphin YURTA NEO
800.00 Lei 640.00   Lei

Descriere

Cort Delphin YURTA NEO ClimaControl

Noua generaţie îmbunătăţită a regelui printre corturile mari. YURTA NEO este caracteristic prin spaţiul său generos care oferă un adăpost perfect în timpul sejururilor lungi pe malul apei. În acest cort puteţi amplasa fără probleme 3 paturi şi vă va mai rămâne spaţiu suficient pentru o funcţionare comodă pe malul apei. Baza cortului o constituie construcţia solidă cu trei coaste cu distanţiere superioare de armare. Pe lângă aceasta mei dispune de două distanţiere pe lateral, datorită cărora cortul obţine o stabilitate şi mai bună. În combinaţie cu materialul de calitate şi cusăturile lipite complet, acest cort face faţă oricăror condiţii climatice. În partea din faţă se găseşte o streaşină mare cu lungimea deasupra intrării de până la 70cm! Datorită streşinii nu va fi plouată eventuala încălţăminte din faţa cortului, iar timpul unei furtuni puternice va împiedica stropii de ploaie să ajungă pe plasa împotriva insectelor a uşii. De asemenea streaşina dispune de două elemente de prindere pentru lansete. În interior pe tavan sunt amplasate 2 cârlige pe care poate fi suspendată de exemplu o lampă.

În partea din faţă pe lângă uşă se află şi două ferestre. Ambele sunt cu plasă împotriva insectelor cu posibilitatea de ferestre transparente din folie, sau cu posibilitatea de material textil plin. Ferestrele din folie sunt parte a pachetului şi astfel nu trebuie să cumpăraţi nimic în plus!  Dar la modelul YURTA NEO ne-am gândit şi la o aerisire mai bună a cortului şi am aplicat în el sistemul nostru sofisticat CLIMA CONTROL. Acest sistem este compus de două aeratoare pe pereţii opuşi (deasupra uşii de acces şi deasupra ferestrei din spate). Datorită acestui sistem ingenios este posibilă asigurarea circulaţiei aerului în spaţiul interior al cortului în timpul când nu este posibilă aerisirea cu ajutorul ferestrelor mari. În mod sigur îl veţi aprecia mai ales în timpul nopţii când ajută în mod semnificativ la diminuarea condensului pe pereţii interiori. În plus, întregul sistem este manevrabil în mod simplu din interiorul cortului. 

Bonusul suplimentar faţă de generaţia precedentă este pardoseala cu fermoar. Pe toată circumferinţa interioară, la câţiva centimetri deasupra solului este cusut fermoarul, datorită căruia este împiedicată pătrunderea insectelor, rozătoarelor sau a apei în cort. Pentru ridicarea mai uşoară a cortului pardoseala are marcată intrarea.

Pentru cort se poate cumpăra o prelată care este din acelaşi material ca şi cortul. Prin amplasarea acesteia pe cort obţineţi sub streaşină alţi cca. 40 cm acoperiţi în faţa cortului. În plus, prelata îmbunătăţeşte proprietăţile termoizolante ale cortului. Cortul Delphin YURTA NEO oferă confortul maxim posibil şi va satisface şi pescarii cei mai pretenţioşi!
 
Parametri tehnici:
Dim. exterioare: 380x310x180cm
Înălţimea cortului: 180cm
Lungimea streşinii: 70cm
Dim. transport cort: 130x35x35cm
Masa cortului: 14kg
Dim. transport prelata: 60x20x20cm
Masa prelatei: 4.5kg

Caracteristici

Producator: Delphin
UM: BUC
Cantitate Colet: 1Recenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiProduse Similare

-20%
Invelis pentru cort Delphin YURTA NEO
Invelis pentru cort Delphin YURTA NEO
800.00 Lei 640.00 Lei
Producator:Delphin
Stoc:Da

Recent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙