ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
-8%
Scaun Delphin CX Carpath

Scaun Delphin CX Carpath

Stoc: Da
Cod: 410100062
630.00 Lei 580.00   Lei *pret cu TVA
630.00 Lei 580.00   Lei *pret cu TVA

Descriere

Scaun Delphin CX Carpath

Fotoliu de vârf cu spătar extra înalt! Dimensiunile sale le va aprecia fiecare pescare care petrece mult timp pe malul apei.  Construcţia propriu zisă este foarte rigidă, rezistentă, dar în acelaşi timp foarte uşoară la transport. Suprafeţele de sprijin ale picioarelor sunt foarte robuste şi flexibile, ceea ce le permite adaptarea la fiecare denivelare a terenului. Pe construcţie este montată cu precizie mare salteaua centrală. Aceasta este creată prin combinarea materialelor în aşa fel, încât impresia funcţională şi estetică să fie perfectă. Pe margini este amplasat materialul 600D cu imprimeul camuflajului Carpath. În centru sunt montate panouri confortabile de flis. Flisul predomină şi în sprijinul pentru cap, care va satisface şi pe cei mai înalţi pescari. Tocmai aceasta este cea mai mare deviză a acestui fotoliu care este adaptat perfect pentru şederea pe malul apei în timpul lunilor reci când este foarte importantă păstrarea părţilor gâtului şi capului ferite de vânt şi în căldură. Pentru confortul complet contribuie şi braţele pe care le veţi aprecia în special în cazul unei şederi mai lungi pe malul apei. Sistemul acestora este foarte simplu, eficient iar datorită lor reglajul propriu zis al înclinării spătarului aste posibil şi în poziţia şezând, fără ridicare, doar prin tragere şi deplasare.
Un nivel mai nou pentru fotoliu îl conferă aşa zisul UNIQ Bag, care este în mod gratuit parte a pachetului. Aceasta este o geantă (20x15cm), care este ancorată pe conectori dinainte  pregătiţi. În această geantă puteţi aşeza comod documentele sau telefonul mobil. Datorită chingilor universale cu scai această geantă o puteţi agăţa comod la centură sau să o mutaţi pe construcţia patului şi să o aveţi permanent la îndemână.

Parametri tehnici:
Încărcare: 180 kg
Dimensiunea şezutului: 57x54 cm
Înălţimea reazemului pentru spate: 78 cm
Înălţimea şezutului: 38-50 cm
Masa: 6,25 kg
Dimensiunile de transport: 85x65x20cm

Camuflajul CARPATH este un model patentat unic care îmbină o vizualizare de mascare a camuflajului şi a siluetei crapilor care compun acest camuflaj. Acest proiect unic şi irepetabil provine din atelierul mărcii Delphin şi deplasează graniţele dotării dumneavoastră de pescar într-o dimensiune cu totul nouă.

Caracteristici

Producator: Delphin
UM: BUC
Cantitate Colet: 1Recenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiRecent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙