Scaun lux Delphin Ergonia Carpath

Scaun lux Delphin Ergonia Carpath

Stoc: Da
Cod: 101000567
540.00 Lei*pret cu TVA
540.00 Lei*pret cu TVA

Descriere

Scaun lux Delphin Ergonia Carpath

Delphin ERGONIA este fotoliul pliant cu care am mutat confortul la un nivel mai ridicat. Deja denumirea propriu zisă indică, că fotoliul va fi ergonomic şi că va oferi utilizatorilor confortul maxim. Fotoliul ERGONIA este studiat până la cel mai mic detaliu. Spre deosebire de majoritatea fotoliilor oferite pe piaţa noastră, fotoliul ergonia oferă tetieră reglabilă pe care fiecare şi-o va adapta după înălţimea sa. Este tapiţată cu postav sintetic plăcut la atingere. Un alt element ergonomic al acestui fotoliu este suportul lombar îndepărtabil care este şi armat. Suportul lombar poate fi reglat în mod simplu la înălţimea dorită cu ajutorul scai-urilor de pe ambele laturi. Suportul lombar astfel reglat contribuie la poziţionarea corectă a corpului şi în acest fel permite coloanei dumneavoastră să se odihnească în timpul şederii. Datorită acestui fapt nu vă va durea spatele nici după o aşteptare de mai multe ore după captură. Spătarul îl puteţi regla comod şi rapid prin deplasarea braţelor. Acest sistem simplu, dar fiabil permite schimbarea poziţiei spătarului fără ridicare de pe fotoliu! De acum veţi pleca acasă de la pescuit într-adevăr odihnit! 
Materialul utilizat este foarte rezistent la orice fel de deteriorare sau murdărire. Dacă totuşi s-ar ajunge la aşa ceva, îl veţi curăţa comod şi simplu cu peria şi cu apă călduţă. Şezutul şi spătarul sunt tapiţate cu postav sintetic prin care nu trece nici vântul rece de toamnă.
Fotoliul este confecţionat din materialul nostru unic de camuflaj CARPATH în nuanţele culorii maro şi tetieră de culoare neagră. Camuflajul CARPATH este un model patentat de design unicat care îmbină în sine aspectul vizual de camuflaj şi siluetele de crapi care creează acest camuflaj. Acest proiect unic şi irepetabil provine complet de la atelierul mărcii Delphin şi deplasează graniţele dotării noastre pescăreşti într-o dimensiune cu totul nouă.

Parametri tehnici:
Capacitatea de încărcare: 180 kg
Dimensiunea şezutului: 50x50cm
Dimensiunea spătarului: 70cm
Înălţimea şezutului. 37-48cm
Masa: 7kg
Dimensiuni de transport: 80x70x30cm

 

 

Caracteristici

Producator: Delphin
UM: BUC
Cantitate Colet: 1Recenzii Produs

5 1 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului


Dan-George
02/06/2021
5
Un scaun de nota 9.9. Merita pana la ultimul ban.! Pro: *rezistenta foarte mare *comfort sporit *adaptabil (se face aproape pat) *calduros *ajustabil (se preteaza chiar si pe terenuri in panta prin prisma picioarelor reglabile) Contra: *nu am incercat, dar materialul de pe mijloc cel mai probabil va absorbi apa in cazul unei ploi *e atat de comfortabil incat risti sa adormi si sa pierzi captura :))


Recent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙