ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Pat Delphin GT8 Carpath

Pat Delphin GT8 Carpath

Stoc: La Comanda
Cod: 410095965
1024.00 Lei*pret cu TVA
1024.00 Lei*pret cu TVA
Optiuni disponibile
Husa pentru pat Delphin Area BED Carpath
238.00 Lei

Descriere

Pat Delphin GT8 Carpath

Pat extra uşor şi confortabil cu construcţie plană, datorită căreia şederea dumneavoastră la pescuit va fi o odihnă perfectă. Construcţia rigidă cu opt picioare care constituie baza acestui şezlong este realizată foarte precis cu accent pe fiecare detaliu. Suprafeţele de sprijin ale picioarelor sunt foarte robuste şi flexibile, ceea ce le permite adaptarea la fiecare denivelare a terenului. Perechea de picioare de sub cap este blocabilă, pentru a nu se ajunge la o deplasare nedorită.  Pe construcţie este montată o saltea foarte confortabilă. Prinderea acesteia este creată prin îmbinarea chingilor de cauciuc şi a materialului extra armat. Aceasta are ca efect o reducere semnificativă a uzurii saltelei şi după ani de folosire, la păstrarea tuturor caracteristicilor legate de valoarea de utilizare şi confort ridicată. Tocmai confortul ridicat constituie combinaţia adevărată de cuvinte care scoate în evidenţă acest pat interesant vizual. Salteaua groasă este creată prin combinarea materialului 600D cu imprimeu de camuflaj Carpath şi un strat de flis plăcut care trece prin partea centrală până la cap. În plus, pentru transport patul este echipat cu două chingi cu conectori pe lateral, care uşurează transportul acestuia.
Un nivel mai nou pentru pat îl conferă aşa zisul UNIQ Bag, care este în mod gratuit parte a pachetului. Aceasta este o geantă (20x15cm), care este ancorată pe conectori dinainte  pregătiţi. În această geantă puteţi aşeza comod documentele sau telefonul mobil. Datorită chingilor universale cu scai această geantă o puteţi agăţa comod la centură sau să o mutaţi pe construcţia fotoliului şi să o aveţi permanent la îndemână.

Parametri tehnici:
Dimensiunile saltelei: 205x80cm
Înălţimea patului: 30-42cm
Încărcare: 190kg
Articulaţie fixabilă: nu
Armarea părţii centrale: da
Armarea părţii pentru cap şi picioare: da
Masa: numai 9,40kg
Dimensiunile de transport: 80x85x35cm

Camuflajul CARPATH este un model patentat unic care îmbină o vizualizare de mascare a camuflajului şi a siluetei crapilor care compun acest camuflaj. Acest proiect unic şi irepetabil provine din atelierul mărcii Delphin şi deplasează graniţele dotării dumneavoastră de pescar într-o dimensiune cu totul nouă.

Caracteristici

Producator: Delphin
UM: BUC
Cantitate Colet: 1Recenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiProduse Similare

Husa pentru pat Delphin Area BED Carpath
Husa pentru pat Delphin Area BED Carpath
238.00Lei
Producator:Delphin
Stoc:La Comanda

Recent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙