ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Lanseta ORIENT Rods Bestia Ultimate Spod 3.96m/4-6oz

Lanseta ORIENT Rods Bestia Ultimate Spod 3.96m/4-6oz

Stoc: Da
Cod: BSTU1346
1600.00 Lei*pret cu TVA
1600.00 Lei*pret cu TVA
Optiuni disponibile
Husa individuala Lansete Orient Rods 10-12-13ft
220.00 Lei

Descriere

Lanseta ORIENT Rods Bestia Ultimate Spod 3.96m/4-6oz

Seria Bestia

Este primul nostru produs de succes ,si de asmenea printre cele mai usoare lansete de piata,dar si printre cele mai usoare de incarcat si de folosit,chiar si pentru un incepator,sau cei pentru fizic sau technica slab dezvoltata!

Conceputul de putere uniforma - asigură cea mai uniformă distribuție a puterii pe întregul  blank

Design unic patentat (Baza de date WIPO Global Design DM / 090 372);

Blankul este realizat folosind cele mai înalte standarde japoneze din fibră de carbon Toray disponibile pe piață astăzi 55-66msi (40T + 46T);

Lansetele sunt ușoare, rigide și au test de curbura reală,la fiecare model!

Pentru a proteja blankul și pentru a adăuga o rezistență și rigiditate suplimentară, am aplicat un finisaj special Twill 3K din fibră de carbon, care servește și ca strat de întărire;

Ca strat final de protecție, tija este acoperită cu un lac epoxidic bicomponent 2K de cea mai înaltă calitate, care protejează nu numai martorul de orice impact agresiv al vremii, ci și adăugând un aspect frumos 3D!

Folosim doar componente de cea mai bună calitate pentru lansetele noastre, cum ar fi mandrina original FUJI DPS de 18 mm și cele mai noi inele din oțel inoxidabil, rezistente la impact, de tip S-KL de 50 mm, cu inserții SIC! (inele cu picioare extralungi,pentru a proteja lanseta de impactul firului )

 Avantajul utilizării acestori inele este că putem folosi ultimele generații de linii foarte subțiri împletite  ,cat și monofilament. De asemenea, reduc posibilitatea formării oricăror noduri și un efect de incalcire.

Lansetele sunt echipate atât cu mandrine standard Fuji DPS de 18 mm, cât și mandrine  Orient din carbon cu componente originale Fuji;

Bestia este o adevărată lanseta universală - golul său va funcționa la fel de rapid ca acțiune la aruncare și ca acțiune medie - rapidă la aterizarea unui pește! Seria Ultimate de lansete este puternică și sensibilă - poate fi folosită și ca lansete Spod și Marker(modelele 4-6 oz)

Lansetele vă permit să faceți aruncari pe distanțe  lungi și foarte precise cu eforturi minime, iar jocul cu un pește de orice dimensiune va fi o adevărată plăcere!

 Bestia 12 '3,5lbs va ocupa un loc demn în întreaga linie a lansetelor Bestia, difera de sora sa mai mare, nu numai cu o lungime mai mică și o greutate mai mică. De asemenea, va avea o secțiune superioară puțin mai puternică (în comparație cu tija Bestia 13 ‘3,5lbs). Acest lucru va oferi posibilitatea de a crește accelerația atunci când aruncați, cu ușurință și fără defecțiuni, sau lucrați cu greutăți mari ,si prin urmare, neutralizați reducerea lungimii.
Greutate: 430gr

Caracteristici

Producator: Orient Rods
UM: BUC
Cantitate Colet: 1
Lungime Lanseta: 3.90m-
Test Curbura: 4-7 oz
Greutate Lanseta: 351-400 gr
Numar de Segmente: 2 segmenteRecenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiRecent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙