LANSETA SPORTEX KEV NITRO 240 17-53gr

LANSETA SPORTEX KEV NITRO 240 17-53gr

Stoc: Da
Cod: SP2402
938.00 Lei*pret cu TVA
938.00 Lei*pret cu TVA

Descriere

LANSETA SPORTEX KEV NITRO 240 17-53gr

Sportex Kev Nitro este o lanseta de spinning, dedicata pescuitului la stiuca. Cu ajutorul fibrelor de carbon in combinatie cu fibrele de aramida, s-a obtinut un produs calitativ, cu performanta superioara.
Cu ajutorul mandrinei Fuji DPS, atasarea mulinetei se face usor si poate acomoda o gama larga de mulinete dedicate spinning-ului. Manerul este finisat cu EVA, ce asigura o manevrabilitate mai buna a lansetei, chiar si cu mainile umede. Este o lanseta foarte bine echilibrata, cu perfomante superioare, echipata cu inele SIC, fabricate din carbon, ce fac posibila o alunecare cat mai lina a firului prin acestea.
Sportex Kev Nitro ofera solutii pertinente pasionatilor de spinning, ce sunt in cautarea rapitorilor. Designul premium, blank-ul imbunatatit si calitatea materialelor sunt printe primele aspecte ce vor atrage atentia pescarilor de spinning in alegerea acestui nou model din gama producatorului Sportex.
Tehnologii:

Ultra High Modulus Carbon Blank - prin aceasta tehnologie, zona imbinarilor este finisata cu fibre de carbon, dispuse la un unghi de 45°, astfel oferind lansetei o memorie perfecta. Astfel cand fortele de torsiune nu mai actioneaza asupra acesteia, revine la forma originala, pentru ca lansetele sa beneficieze de o rezistenta sporita, dar si de o greutate scazuta.
HT Cross Winding - este o tehnologie patentata de catre inginerii Sportex ce presupune prelucrarea termica a fibrelor de carbon si asezarea lor in forma de X. Rezultatul obtinut asigura performante deosebite in lanseuri, rezistenta si putere raportate la un profil foarte subtire al blank-ului. Procesul este des utilizat si in ranforsarea sectiunii manerului pentru a oferi un surplus de putere si rezistenta.

Caracteristici:

Blank: Ultra High Modulus Carbon;
HT Cross Winding Technology;
Maner finisat cu material EVA;
Inele SiC de tip D;
Mandrina Fuji DPS;
Actiune: Medium Fast;
Lungime: 2.40m;
Lungime transport: 124cm;
Putere de lansare: 17-53g
Nr. tronsoane: 2;
Nr. inele: 9;
Greutate: 159g.

Caracteristici

Producator: Sportex
UM: BUC
Cantitate Colet: 1Recenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiRecent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙