Set avertizoare Delphin BRITON 4+1

Set avertizoare Delphin BRITON 4+1

Stoc: La Comanda
Cod: 900022432
790.00 Lei*pret cu TVA
790.00 Lei*pret cu TVA

Descriere

Set avertizoare Delphin BRITON 4+1

Set excelent prelucrat care este gândit până la cel mai mic detaliu. Deja la prima vedere veţi remarca designul minimal, care este progresiv şi care face, ca acest set să arate actual şi nedepăşit şi după ani de utilizare. Primul contact cu setul este de asemenea extrem de pozitiv. Sunt utilizate piese prelucrate ireproşabil, toate potrivesc, prelucrarea este la un nivel foarte ridicat şi sunt utilizate materialele cele mai calitative, inclusiv carcasele din aluminiu ale difuzoarelor prelucrate cu fineţe. Acestea sunt fără îndoială elementul cel mai puternic de design al acestui set. Toate părţile din plastic sunt cauciucate la un nivel ridicat de calitate, ceea ce induce impresia de seturi semnificativ mai scumpe.

Accesul complicat la baterii prin carcase diforme constituie trecutul. BRITON se remarcă printr-un acces foarte bun la alimentare şi prin aceasta contribuie la o montare foarte rapidă a bateriilor înainte de pescuit. Receptorul şi semnalizatorul se alimentează de la trei baterii de tipul AAA. În plus, în urma testelor pe termen lung BRITON s-a remarcat printr-o durabilitate incredibil de lungă a bateriilor şi chiar a fost testat în cele mai extreme fluctuaţii ale vremii (-25°C până la + 35°C ).

În funcţie de condiţii (terenul din împrejurimi, densitatea vegetaţiei, capacitatea bateriilor) setul are o rază de acţiune reală până peste 200m! În plus, datorită formei speciale a corpului şi a acoperirii electronicii are şi o excelentă rezistenţă la apă. De acum încolo nici ploaia deasă nu va mai întrerupe legătura receptorului dumneavoastră cu semnalizatoarele. 

Pornirea are loc cu ajutorul comutatoarelor cu pârghii. Aceasta asigură, că fără nici o problemă reuşiţi să stăpâniţi setul şi pe un întuneric complet. În plus, din punct de vedere statistic, acest mecanism este cu mult mai puţin pretenţios la deteriorare. La receptor şi la semnalizator puteţi alege între până la 8 tonalităţi diferite şi  între 8 niveluri diferite de volum (inclusiv modul silenţios). La receptor este subînţeles modul vibrator, indicarea bateriei descărcare şi păstrarea setărilor în memorie. Pentru un transport mai confortabil este în mod gratuit o chingă de mână. Semnalizatorul oferă posibilitatea iluminării rolei, montarea aşa ziselor urechi (snag ear), 5 nivele de sensibilitate (de la 0.8 până la 4.0cm), indicarea bateriei descărcate şi intrarea pentru jack de 2.5mm. De asemenea păstrează setările în memorie. Rola poate fi blocată mecanic cu ajutorul magnetului şi în acest caz la aşezarea pe rodpod setul mu mai semnalizează capturile false. 

La cumpărarea setului complet primiţi în mod automat o valijoară rigidă şi instrucţiunile complete în câteva limbi. Deja după prima utilizare a setului veţi fi entuziasmaţi de felul cât de simplu se desfăşoară manevrarea sa.
În mod categoric stăm în spatele calităţii setului Delphin BRITON. Şi acesta este motivul pentru care oferim o garanţie de 3 ani pentru acest set!

Caracteristici

Producator: Delphin
UM: BUC
Cantitate Colet: 1Recenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiRecent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙