ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
-20%
Geanta Delphin Area CARRY Carpath 3XL

Geanta Delphin Area CARRY Carpath 3XL

Stoc: Da
Cod: 101000570
374.00 Lei 299.00   Lei *pret cu TVA
374.00 Lei 299.00   Lei *pret cu TVA
Optiuni disponibile
Geanta Delphin Area CARRY Carpath XXL
270.00 Lei
Geanta Delphin Area CARRY Carpath XL
220.00 Lei
Geanta Delphin AREA CarryAll Carpath L
200.00 Lei

Descriere

Geanta Delphin Area CARRY Carpath 3XL

Delphin Area CARRY Carpath 3XL este o geantă practică în care puteți depozita echipamentele și accesoriile dumneavoastră.  Această geantă a  fost concepută pentru a fi cât mai practică ,durabilă și rezistentă pe orice vreme. Geanta este ranforsată de jur împrejur cu ajutorul unei căptușeli rigide de 6mm, care asigură o protecție maximă a echipamentului dumneavoastră. În interior, există un perete central ajustabil cu ajutorul unei benzi Velcro. Geanta este foarte compactă și stabilă chiar și când este goală. Fundul genții este construit dintr-un material foarte rezistent si impermeabil care se ridică 5 cm pe toate laturile genții făcând posibilă așezarea acesteia și pe suprafețe umede. 
În completare, geanta este prevăzută cu 3 buzunare exterioare cu fiermoar în care puteți depozita accesorii suplimentare. Înăuntru veți găsi un buzunar mare din plasă. Tot interiorul genții este conceput astfel încât să puteți depozita cu ușurință și alte genți din gama AREA. Geanta este prevăzută cu o curea de umăr cu burete care împreună cu alte mânere practice oferă un comfort maxim atunci când o transportați.
Geanta este prevăzută cu fiermoare de calitate. Cheițele fiermoarului au atașată o curelușă din plastic care vă permite să deschideți fiermoarul cu ușurință. Exteriorul genții este completat de camuflajul unic CARPATH cu un design care conține siluete de crapi. 

Parametri tehnici:
Dimensiunile genții: 80x40x35cm
Dimensiunile la interior: 70x31x34cm
Buzunar frontal: 65x25x5cm
Buzunare laterale: 35x25x5cm
Buzunarul interior din plasă: 70x29cm
Capacitate: 140l

CARPATH este un model unic de camuflaj, conceput și patentat de către DELPHIN. Materialul, cu un design ce repezintă siluete de crap de diferite mărimi, oferă echipamentelor dumneavoastră de pescuit o notă deosebita și le ridică la standarde de înaltă calitate.  unic de

Caracteristici

Producator: Delphin
UM: BUC
Cantitate Colet: 1Recenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiRecent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙