ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Rucsac x Carryall Delphin TRANZPORTER 55L

Rucsac x Carryall Delphin TRANZPORTER 55L

Stoc: La Comanda
Cod: 101001509
505.00 Lei*pret cu TVA
505.00 Lei*pret cu TVA

Descriere

Rucsac x Carryall Delphin TRANZPORTER 55L

Produsele doi în unu sunt în majoritatea cazurilor inutilizabile, tocmai de aceea le evităm de la mare distanţă. Excepţia o poate constitui doar un produs care excelează în ambele funcţii. Ţi tocmai acela este TRANZPORTER. Numiţi-l drept u rucsac integral! Spuneţi-i drept geantă integrală carryal pe braţ! Adevărul este, că în realitate este o îmbinare integrală a ambelor aceste modele într-un singur design!

Un produs prelucrat până la cele mai mici detalii, căruia la dezvoltare chiar i-am acordat atenţie. Volumul său de 55 de litri permite ambalarea într-adevăr a tot, de ce aveţi nevoie în expediţiile dumneavoastră. Dacă doriţi să vă mutaţi echipamentul la distanţe mai mari, pur şi simplu datorită chingilor de braţe îl veţi utiliza ca rucsac iar de confortul spatelui dumneavoastră se va îngriji armătura moale îndepărtabilă. Tocmai cuvântul îndepărtabilă este substanţial. De regulă standardul la produsele 2 în unu este, că suprafaţa de contact a părţii din spate a rucsacului şi suprafaţa de contact a genţii carryl este aceeaşi. Asta înseamnă 2 dezavantaje. Primul este murdăria pe care, după utilizarea genţii, în mod sigur nu doriţi să v-o puneţi pe spate. Al doilea este ergonomia slabă a suprafeţei comune. Dar noi am rezolvat această problemă. Partea din spate poate fi prevăzută cu un strat special, care va proteja spatele de murdărie şi de asemenea conferă confort coloanei vertebrale. În caz de nevoie îndepărtaţi acest strat şi cu el şi chingile de braţ şi deodată apare o geantă integrală peste braţ. Pa partea inferioară este un strat de PVC uşor curăţabil care este 100% rezistent la apă şi astfel o puteţi aşeza fără griji oriunde pe sol.
 
Un alt avantaj este apucarea prevăzută cu mâner EVA datorită căreia TRANSPORTER poate fi împins şi tras fără probleme de sub pat. Astfel, contrar mărimii sale nu vă va ocupa un loc suplimentar în cort. În interiorul genţii se găseşte un separator detaşabil care în caz de nevoie permite împărţirea spaţiului interior în două părţi. În felul acesta dumneavoastră vă puteţi aranja lucrurile în mod transparent, eventual vă separaţi uşor de ex. mâncarea şi îmbrăcămintea de necesităţile pescăreşti. La ordinea perfectă şi aşezarea obiectelor ajută şi buzunarele mari, amplasate pe lateral şi în faţă, prevăzute cu fermoare de calitate şi piesă de apucare Delphin. Accesul în partea principală a TRANZPORTER-ului îl face posibil deschizătura mare care trece din partea superioară şi până la partea frontală şi de asemenea o a doua deschizătură pe partea frontală. Datorită acestora veţi aşeza în interior tot ce este necesar pentru expediţiile dumneavoastră, care cu TRANZPORTER-ul vor deveni mult mai comode. Designul unic CARPATH, al câtorva părţi doar subliniază efectiv unicitatea acestui produs excelent.

Parametri tehnici:
Dimensiunea totală inclusiv buzunarele LxÎxA: 45cm x 50cm x 40cm
Dimensiunea părţii principale a rucsacului LxÎxA: 30cm x 45cm x 30cm
Dimensiune buzunar faţă LxÎxA: 24cm x 16cm x 5cm
Dimensiune buzunar lateral LxÎxA:39cm x 20cm x 5cm

Caracteristici

Producator: Delphin
UM: BUC
Cantitate Colet: 1Recenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiIncercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙