ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Rucsac Delphin BLOKZ 30L + 15L

Rucsac Delphin BLOKZ 30L + 15L

Stoc: La Comanda
Cod: 101001507
505.00 Lei*pret cu TVA
505.00 Lei*pret cu TVA

Descriere

Rucsac Delphin BLOKZ 30L + 15L

Unic, extraordinar, de netrecut cu vederea - într-un cuvânt BLOKZ. Da, acesta este rucsacul proiectat de societatea Delphin care va capta interesul la prima vedere prin realizarea şi variabilitatea sa. După stilul de pescuit vă veţi alege singuri volumul rucsacului pe care îl veţi lua cu dumneavoastră. Poate fi configurat până la incredibilii 55 de litri, ceea ce înseamnă, că volumul său îl puteţi aproape dubla!

Aşa cum spune denumirea sa, se compune din mai multe ”blocuri” care împreună compun un tot unitar. La bază BLOKZ constă din partea principală - rucsacul universal, pe care sunt ataşate în partea din faţă trei genţi/buzunare independente mari cu designul îndrăgit Carpath. Fiecare dintre ele are un volum de 5 litri. Buzunarul BLOKZ însuşi dispune în interior de un separator reglabil/îndepărtabil datorită căruia veţi avea o perspectivă şi o ordine mai mare în lucrurile dumneavoastră.  Toate aceste buzunare sunt echipate cu clipsuri, cu care pot fi conectate, fapt datorită căruia ţin împreună cu rucsacul foarte compact ca un întreg cu volum de 45 de litri.

Dar ne-am gândit şi la aceia care duc cu ei pe malul apei chiar o cantitate mare de echipament. Rucsacul este prevăzut pe părţile laterale cu chingi cu clipsuri pe care pot fi ataşate încă două buzunare BLOKZ care pot fi cumpărate separat. Este posibilă şi utilizarea acestor chingi laterale pentru prinderea unei părţi a echipamentului  sau a îmbrăcămintei. În felul acesta este posibilă obţinerea unui spaţiu într-adevăr de lux pentru transportul necesităţilor pescăreşti. Corpul propriu zis al rucsacului oferă un volum de 30 de litri şi prin realizarea sa stilată îşi găseşte aplicabilitatea şi la purtarea curentă sau turism. În interiorul rucsacului se găseşte un separator detaşabil care în caz de nevoie permite împărţirea spaţiului interior în două părţi - superioară şi interioară. În felul acesta chiar vă puteţi aranja lucrurile în mod transparent, eventual vă separaţi uşor de ex. mâncarea şi îmbrăcămintea de necesităţile pescăreşti. Rucsacul propriu zis dispune de trei intrări care asigură un acces perfect în fiecare parte! Datorită acestora împachetaţi în rucsac toate cele necesare pentru expediţiile dumneavoastră. Dacă faceţi parte dintre pescarii activi şi practici, care adeseori au nevoie să transporte echipamentul lor la un loc îndepărtat, atunci BLOKZ va deveni ajutorul dumneavoastră de neînlocuit. 

Parametri tehnici:
Dimensiunea totală inclusiv buzunarele LxÎxA: 55cm x 45cm x 32cm
Dimensiunea părţii principale a rucsacului LxÎxA: 31cm x 45cm x 22cm
Dimensiunea buzunarelor ataşate LxÎxA: 15cm x 32cm x 11cm

Caracteristici

Producator: Delphin
UM: BUC
Cantitate Colet: 1Recenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiIncercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙