Free cookie consent management tool by TermsFeed
Cort Delphin C3 LUX ClimaControl Carpath

Cort Delphin C3 LUX ClimaControl Carpath

Stoc: La Comanda
Cod: 101000356
1850.00 Lei*pret cu TVA
1850.00 Lei*pret cu TVA
Plateste in rate
* Doar pentru lei
Optiuni disponibile
-20%
Set de ferestre pentru bivouacuri Delphin C3 LUX
180.00 Lei 144.00   Lei
Invelis pentru cort Delphin C3 LUX Carpath
900.00 Lei

Descriere

Cort Delphin C3 LUX ClimaControl Carpath

Vasul amiral în segmentul corturilor de la societatea Delphin. Acela este cortul C-3 LUX CARPATH, care este destinat celor mai pretenţioşi pescari dintre noi. Construcţia tip garaj extra solidă cu trei arce asigură o stabilitate fără compromisuri în orice fel de condiţii climatice. Împreună cu materialul de cea mai înaltă calitate utilizat şi cusăturile lipite integral rezistă şi la furtuni puternice, vânt şi cantităţi mari de precipitaţii.  Avantajul incontestabil al cortului este materialul cu modelul CARPATH, ceea ce va entuziasma în mod sigur fanii acestui camuflaj original. Datorită dimensiunilor cortului în acesta încap 2 paturi iar în cort mai rămâne un spaţiu generos pentru deplasare, dar şi pentru genţi şi alte componente ale dotării necesare pentru un sejur comod pe malul apei. În caz de nevoie spaţiul interior cuprind chiar şi 3 paturi. Subînţelese sunt şi două elemente de prindere pentru fixarea lansetelor, dar şi streaşina mare care oferă protecţie în faţa soarelui sau a ploii. În interior pe tavan sunt amplasate 2 cârlige pe care poate fi suspendată de exemplu o lampă.

Cortul C-3 dispune de sistemul inovator CLIMA CONTROL, care a fost proiectat de compartimentul de design al mărcii Delphin. Acest sistem este compus de două aeratoare pe pereţii opuşi (deasupra uşii de acces şi deasupra ferestrei din spate). Datorită acestui sistem ingenios este posibilă asigurarea circulaţiei aerului în spaţiul interior al cortului în timpul când nu este posibilă aerisirea cu ajutorul ferestrelor mari. În mod sigur îl veţi aprecia mai ales în timpul nopţii când ajută în mod semnificativ la diminuarea condensului pe pereţii interiori. În plus, întregul sistem este manevrabil în mod simplu din interiorul cortului. 

Pentru cortul C-3 se poate cumpăra setul de acoperitoare din plastic pentru ferestrele din faţă (care sunt în mod standard cu plasă împotriva insectelor cu acoperitoare din pânză. De asemenea există posibilitatea cumpărării prelatei care măreşte rezistenţa termică interioară şi prin aceasta şi caracteristicile izolante ale mantalei propriu zise. 

Cortul are în pachet în mod automat pardoseala de bază, care este fixată cu un fermoar de calitate pe toată circumferinţa cortului. De acum încolo nu mai există riscul unor vizite nedorite ale rozătoarelor sau a pătrunderii clasice murdăriei în corturi în cazul prinderii cu scai!

C-3 LUX CARPATH este un cort fără compromisuri care va satisface şi pe cei mai pretenţioşi pescari şi datorită căruia fiecare sejur pe malul apei va fi maxim confortabil. 
 
Parametri tehnici:
Dim. exterioare: 300x320x175cm
Înălţimea cortului: 175cm
Lungimea streşinii: 60 cm
Dim. transport cort: 130x30x30cm
Masa cortului: 13kg
Dim. transport prelata: 60x20x20cm 
Masa prelatei: 4kg

Caracteristici

Producator: Delphin
UM: BUC
Cantitate Colet: 1Recenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiProduse Similare

-20%
Set de ferestre pentru bivouacuri Delphin C3 LUX
Set de ferestre pentru bivouacuri Delphin C3 LUX
180.00 Lei 144.00 Lei
Producator:Delphin
Stoc:Da
Invelis pentru cort Delphin C3 LUX Carpath
Invelis pentru cort Delphin C3 LUX Carpath
900.00Lei
Producator:Delphin
Stoc:La Comanda

Recent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙