ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
-10%
Cizme Delphin BRONTO 44

Cizme Delphin BRONTO 44

Stoc: Da
Cod: 101000341
128.00 Lei 115.00   Lei *pret cu TVA
128.00 Lei 115.00   Lei *pret cu TVA
Optiuni disponibile
Cizme Delphin BRONTO 36
128.00 Lei
Cizme Delphin BRONTO 38
128.00 Lei
Cizme Delphin BRONTO 40
128.00 Lei
Cizme Delphin BRONTO 41
128.00 Lei
-10%
Cizme Delphin BRONTO 42
128.00 Lei 115.00   Lei
-10%
Cizme Delphin BRONTO 43
128.00 Lei 115.00   Lei
-10%
Cizme Delphin BRONTO 45
128.00 Lei 115.00   Lei
-10%
Cizme Delphin BRONTO 46
128.00 Lei 115.00   Lei
Cizme Delphin BRONTO 47
128.00 Lei
Cizme Delphin BRONTO 48
128.00 Lei

Descriere

Cizme Delphin BRONTO 44

În momentul în care au început să apară primele schiţe ale modelului BRONTO am fost siguri de 3 principii de bază pe care am dorit să construim aceste cizme. Primul a fost funcţionalitatea maximă. Al doilea designul netradiţional care să ţină cont de toate necesităţile utilizatorului şi al treilea rata ridicată a confortului utilizatorului. Graniţele dintre aceste trei principii sunt câteodată chiar minime şi în majoritatea cazurilor aceste principia se suprapun reciproc. Sigur este doar un lucru. Contrar faptului, că piaţa este plină cu diferite modele de cizme EVA, pe baza experienţelor noastre pe termen lung am dezvoltat un model care deşi are acelaşi material de bază, dar deja după prima folosire îl veţi percepe drept ceva diametral diferit de celelalte cizme accesibile în mod curent. 

Majoritatea modelelor utilizează materialul convenţional, inclusive grosimea peretelui acestuia. Noi nu am mers pe calea minimalizării costurilor şi contrar trendurilor împământenite oferim cu până la 10% pereţi mai groşi în zonele alese de noi. Motivele sunt mai multe. Pantofii noştri au u rigiditate mai ridicată a tălpii şi în acest fel transmit asupra labei dumneavoastră neregularităţile terenului în măsura obişnuită. Mai gros înseamnă şi mai bun şi în privinţa proprietăţilor izolante ale pantofului. Asta veţi aprecia în special iarna. De asemenea am armat zona care apără oasele tibiei şi vârful pantofului, ceea ce cauzează, că trecerea prin terenul în care se găseşte o mulţime de crengi nu va mai fi plină de împiedicări dureroase. 

Pantoful propriu zis are o modelare uşor mai îngustă, ceea ce cauzează scăpări termice mai reduse pe timpul iernii, dar şi un mers mai plăcut, când piciorul nu fuge degeaba în cizmă. Dar nu trebuie să ne temem de descălţare sau încălţare mai anevoioasă. Ne-au gândit şi la oamenii care se apleacă mai greu spre cizme. Deasupra călcâiului este o proeminenţă, aşa zisul pinten, care permite o rezemare simplă urmată de o descălţare uşoară a cizmei. 

Tălpicii interior pluşaţi calcă pe interior şi măresc astfel confortul termic şi de utilizare. Relieful propriu zis al tălpii este foarte profilat cu proeminenţe foarte pronunţate care asigură o aderenţă perfecta în orice fel de condiţii. În plus, proeminenţele au o structură foarte deasă, ceea ce contribuie la stabilitate şi pe suprafeţele cu gheaţă. Unui ochi atent nu îi scapă, că talpa propriu zisă este compusă din elementele logo-ului nostru.

De ce tocmai BRONTO? Drept inspiraţie ne-au servit animalele preistorice care s-au remarcat prin durabilitatea, rezistenţa şi capacităţile excepţionale de adaptare. Tocmai de aceea modelul cizmelor l-am denumit, deoarece nu contează faptul, că afară sunt -40 0C, sau dacă mergeţi în pădure, sau la pescuit. Delphin BRONTO este aici pentru a asigura 100% confortul picioarelor dumneavoastră!

Este recomandat sa comandati o marime mai mare fata de cat purtati in mod normal, deoarece cizmele au ciorap de pasla (detasabil). Greutatea unei singure cizme variaza de la 546g (marimea 41) pana la 686g (marimea 46), cantarirea fiind efectuata cu ciorapul de pasla atasat.

Caracteristici

Producator: Delphin
UM: BUC
Cantitate Colet: 1
Marime: 44Recenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiRecent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙