Geaca Delphin Winter CRUISER 5T S

Geaca Delphin Winter CRUISER 5T S

Stoc: Da
Cod: 101002243
339.00 Lei*pret cu TVA
339.00 Lei*pret cu TVA
Plateste in rate
* Doar pentru lei
Optiuni disponibile
Pantaloni Delphin Winter CRUISER 5T S
289.00 Lei

Descriere

Geaca Delphin Winter CRUISER 5T S

Îmbrăcăminte fără compromisuri, extra caldă, care vă va proteja împotriva frigului şi a ploii în timpul zilelor reci de iarnă. Aşa este completul de iarnă Winter Cruiser 5T, proiectat de firma Delphin şi testat în cele mai grele condiţii climatice cu care vă puteţi întâlni pe malul apei. 

Completul Winter Cruiser constă din geacă vândută separat şi din pantaloni. Stratul exterior al gecii şi al pantalonilor este fabricat din material rezistent la apă cu coloana de apă de 5000mm şi cu cusături lipite integral. Aceşti parametri asigură confortul, căldura şi protecţia maximă împotriva ploii în timpul expediţiilor dumneavoastră pescăreşti, sau în timpul deplasării în mijlocul naturii.
 
Partea interioară a gecii este prevăzută cu un strat de fleece foarte plăcut la contact care se îngrijeşte de confortul termic. Material identic este şi pe guler, fapt datorită căruia nu există inconvenientul unui contact neplăcut pe gât, sau al zgârierii. În interior se află şi un buzunar foarte practic cu fermoar, adecvat de exemplu pentru documente sau obiecte de preţ. 

Buzunare se găsesc şi pe partea exterioară a gecii. Toate dispun de fermoare proeminente rezistente la apă, fapt datorită căruia nu există pericolul pătrunderii apei în interior. La rezistenţa la apă a buzunarelor exterioare contribuie şi clapele, care sunt cusute deasupra. În plus, buzunarele laterale au în interior un strat de fleece care creează un spaţiu ideal pentru încălzirea mâinilor. 

Geaca se poate închide cu ajutorul unui fermoar dublu masiv şi rezistent care este acoperit pe partea exterioară cu bordură, fapt prin care este protejat împotriva apei şi a vântului. Brâul gecii dispune de elastice pentru strângere care contribuie substanţial la menţinerea căldurii în interior şi minimalizează posibilitatea pătrunderii aerului rece din exterior. Subînţeleasă pe geacă este şi gluga care se strânge cu două elastice. Specificul glugii este şi închiderea cu scai, cu ajutorul căreia aste posibilă adaptarea dimensională sau agăţarea acesteia.  

Mânecile gecii sunt echipate la încheieturile mâinilor cu benzi de strângere cu scai, dar şi cu mânecă integrată de protecţie pentru palmă, prin care este posibilă trecerea degetului mare. 

La spălare recomandăm utilizarea detergentului special pentru îmbrăcăminte funcţională care regenerează tratamentul hidrofug al materialului exterior.

 

Caracteristici

Producator: Delphin
UM: BUC
Cantitate Colet: 1
Marime: SRecenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiRecent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙