Free cookie consent management tool by TermsFeed
Lanseta ORIENT Rods Venus V2 3.96m/3.5lbs

Lanseta ORIENT Rods Venus V2 3.96m/3.5lbs

Stoc: Da
Cod: VNS1335C
1550.00 Lei*pret cu TVA
1550.00 Lei*pret cu TVA
Plateste in rate
* Doar pentru lei
Optiuni disponibile
Husa individuala Lansete Orient Rods 10-12-13ft
220.00 Lei

Descriere

Lanseta ORIENT Rods Venus V2 3.96m/3.5lbs

BUTT DRIVE CONCEPT - spre deosebire de Top Drive, are o secțiune de baza mai puternică;

Design unic patentat (Baza de date WIPO Global Design DM / 090 372)

Blankul este realizat folosind cele mai înalte module japoneze din fibră de carbon Toray disponibile pe piață astăzi 55-66msi (40T + 46T);

Pentru a proteja blankul și pentru a adăuga o rezistență și rigiditate suplimentară, am aplicat un finisaj special din fibră de carbon de tip Twill 1,5K;

Ghidaje S-KL de 50 mm din oțel inoxidabil, rezistente la impact, cu inserții SIC au avantajul urias , este că putem folosi ultimele generații de linii extrem de subțiri împletite,cat și monofilament.

De asemenea, reduc posibilitatea formării oricăror noduri și un efect de incalcire.

Folosind o nouă tehnologie de ultimă generație Two Side Imprgenation, putem obține un blank de cea mai bună calitate posibil - flexibil și în același timp foarte puternic!

Madrinele folosite pentru lansetele noastre,sunt prelucrate si personalizete pentru Orient, din carbon marca Fuji cu componente Japoneze de cea mai inalta calitate posibila

Această lansetă concepută în principal pentru intreceri sportive (concursuri de casting )va funcționa cu o gamă largă de greutati,chiar si cu plumbi de  120 - 140 grame și la distanțe extrem de mari(200m+)
ATENTIE! Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe https://www.orientrods.com/en/registration folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Cardul este prins pe lanseta si codul este format din litere urmat de cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dumneavoastra pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.
Dupa inregistrarea garantiei pastrati cardul de garantie!In caz de retur trebuie sa trimiteti inapoi si cardul de garantie!!! Nuse accepta retur fara card de garantie!!!

Greutate proprie 410 gr;

Caracteristici

Producator: Orient Rods
UM: BUC
Cantitate Colet: 1
Lungime Lanseta: 3.90m-
Test Curbura: 3.50 lbs-
Greutate Lanseta: 401-450 gr
Numar de Segmente: 2 segmenteRecenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiRecent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙