ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
LANSETA SPORTEX RAPID FEEDER HEAVY 420 120-210gr

LANSETA SPORTEX RAPID FEEDER HEAVY 420 120-210gr

Stoc: Da
Cod: HF4220
944.00 Lei*pret cu TVA
944.00 Lei*pret cu TVA

Descriere

LANSETA SPORTEX RAPID FEEDER HEAVY 420 120-210gr

Lansetele din gama producatorului german Sportex sunt un simbol al calitatii si au o reputatie legendara datorita standardelor si a tehnologiilor unice pe care le utilizeaza la fabricarea blancurilor. Punand un accent deosebit pe cele mai inalte standarde de calitate, fiabilitate si performanta, lansetele Sportex beneficiaza de rezistenta sporita pentru o perioada lunga de timp, chiar daca sunt foarte solicitate in timpul drilurilor (caracteristici importante apreciate de pescarii exigenti).

Inginerii Sportex se pot mandri cu faptul ca lansetele produse in fabricile din Germania, sunt apreciate de catre pescarii la feeder, datorita fiabilitatii in cele mai solicitante situatii, si a duratei lungi de viata. Cercetarea continua atat a tehnologiilor, cat si a materialelor, plus combinarea acestora pentru obtinerea unor blancuri unice, este factorul cel mai important ce sta la baza fabricarii lansetelor Sportex.

Sportex Rapid Feeder Heavy este o lanseta de feeder special conceputa pentru lansarea cosuletelor sau a method feederelor de dimensiuni mari (large), atat pe lacuri, cat si pe rauri, la distante medii si mari. Blancul din carbon (High Modulus) dispune de o rezistenta superioara, poate lansa cu mare precizie in locul dorit method feedere sau cosulete incarcate cu nada. Seria Rapid Feeder Heavy dispune de rezerva de putere suficienta, iar limitele vor fi dovedite din greu in timpul drill-ului cu pestii de talie mare.

Inelele Seaguide SIC sunt rezistente la coroziune, permit culisarea lina a firului, eliminand astfel riscul formarii buclelor nedorite. Mandrina DPS ergonomica este compatibila cu marea majoritate a talpii picioarelor mulinetelor din gamele diversilor producatori de pe piata. Manerul robust Duplon, asigura o priza excelenta chiar si atunci cand aveti mana uda. In plus, este insotita de trei varfuri de semnalizare senzitive din carbon (2oz, 3oz, 4oz).

Caracteristici:

Lungime: 4.20m;

Lungime de transport: 148cm;

Numar tronsoane: 2;

1 x varf de semnalizare din carbon: 2oz;

1 x varf de semnalizare din carbon: 3oz;

1 x varf de semnalizare din carbon: 4oz;

Putere de aruncare: 120-210g;

Clasa de putere: Heavy;

Blanc: carbon High Modulus;

15 x inele SiC Seaguide;

Mandrina DPS ergonomica;

Maner robust Duplon;

Greutate: 379g;

Husa din material textil.

Caracteristici

Producator: Sportex
UM: BUC
Cantitate Colet: 1
Lungime Lanseta: 3.90m-
Greutate Lanseta: 351-400 gr
Numar de Segmente: 2 segmente
Putere de Aruncare: 110-220 grRecenzii Produs

0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiRecent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙